הוא פשוט וקל להכנה, אינו דורש התפחה וגם לא שמרים. קבלו את הלחם הקל ביותר להכנה בבית: לחם בירה!
5 דקות של הכנה, ויש לכם לחם טרי וטעים במיוחד.
מצרכים:
• פחית בירה לבנה (330 מ"ל)
• 2.5 כוסות קמח תופח (או 2.5 כוסות קמח רגיל ו-2 כפיות אבקת אפיה)
• ביצה
• מעט מלח
• 2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
• מערבבים בקערה את כל המרכיבים
• מחלקים לשתי תבניות אינגליש קייק
• מכניסים לחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
תוספות אפשריות לשדרוג הלחם: זיתים שחורים קצוצים, אגוזים, גרעיני חמניה, ובעצם... ככל העולה על רוחכם הטובה.
בתיאבון!
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.